|
Sugestie Forum
|
|
17-06-2008, 05:16 PM
|
|||
|
|||
|
Sugestie Forum
Ce spuneti de cateva teme si posibiltatea ca un user sa isi pun singur un avtar ?
P.S Vreau sa te felicit Johnel pentru site si forum , esti tare omule , ai inceput cu foarte incet cu un forum mic , apoi ai dat lectii la altii ( mie ) . bravo ! si ms pentru ajutorul pe care mi l-ai dat
|
|||
|
19-06-2008, 09:02 AM
|
|||
|
|||
|
Modificari
Am realizat astazi o parte din modificarile pe care le-ai cerut. Acum poti sa iti adaugi avatar.
In privinta stilului, aici mai este de lucru. Oricum o sa implementez un nou stil in scurt timp. Numai sa imi permita timpul liber..... Multumesc pentru sugestie! Un programator mediocru trăieşte cu impresia că 1 kB = 1000 B. Un programator adevărat e convins că 1 km = 1024 m |
|||
|
19-06-2008, 04:19 PM
|
|||
|
|||
|
Inca ceva daca se poate ... mai multe categorii , de ex : Muzica , Filme , Jocuri , Funny ( bancuri ...filmulete ) . Tech Spot ( despre hardware ) , si inca o categorie in care sa postam Lucari din Photoshop , tutoriale pentru semnaturi etc...
|
|||
|
24-06-2008, 09:44 AM
|
|||
|
|||
Buna
CatalynCN Scris:Inca ceva daca se poate ... mai multe categorii , de ex : Muzica , Filme , Jocuri , Funny ( bancuri ...filmulete ) . Tech Spot ( despre hardware ) , si inca o categorie in care sa postam Lucari din Photoshop , tutoriale pentru semnaturi etc... Scuze pentru intarzierea raspunsului. Nu vroiam initial ca pe forum sa pun astfel de categorii, dar pot sa le creez si pe alea pe care le vrei, dar cu conditia sa le moderezi tu. Daca accepti, atunci pot sa le creez si pe alea si iti dau acces. Un programator mediocru trăieşte cu impresia că 1 kB = 1000 B. Un programator adevărat e convins că 1 km = 1024 m |
|||
|
24-06-2008, 10:01 PM
|
|||
|
|||
|
Ok , eu informatii am de unde sa aduc .. etc , timp de moderat as avea .
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Cauta
Lista membrii
Calendar
Ajutor