|
Romanii fericiti nu traiesc in Romania
|
|
16-06-2008, 11:40 AM
|
|||
|
|||
|
Romanii fericiti nu traiesc in Romania
Salut,
Ce perere avetzi despre acest topic? sa emigram sau sa ramanem fideli tzarii in care ne-am nascut si am crescut? I'm too old for this shit!!! |
|||
|
16-06-2008, 01:52 PM
|
|||
|
|||
|
:lol:
Plecati cat mai repede... :lol: |
|||
|
16-06-2008, 02:54 PM
|
|||
|
|||
|
Emigram
Unde emigram si cand? :roll:
Abia astept! |
|||
|
16-06-2008, 03:24 PM
|
|||
|
|||
|
Cred ca e bine de mers acolo unde sunt putini romani...ma refer la romanii adevaratzi (aia cu maneau in sange si nesimtirea crasa pe care o au by default).
Personal as opta pentru o tzara europeana..ca din cand in cand ti se mai face dor de casa..parintzi etc. Exclus Spania/Italia ... ![]() ![]()
I'm too old for this shit!!! |
|||
|
16-06-2008, 03:43 PM
|
|||
|
|||
|
Hai emigrare!
|
|||
|
16-06-2008, 09:11 PM
|
|||
|
|||
|
Cat mai departe..... numai de alti ROMANI sa nu dai....
Am cunoscut multa lume, romani tot romani sunt, mult mai bine te intelegi cu un strain.... chiar daca nu esti de al lor. In schimb romani care te "ajuta" mai mult te sapa pe la spate, ei doar vor sa aiba un beneficiu de urma ta. Aici nu am gasit nici un roman care sa nu te intrebe cat castigi, daca te descurci mai bine e rau, ca parca i-au lua painea lui.... Dar pana la urma e MULT mai bine inafara.... |
|||
|
17-06-2008, 09:25 AM
|
|||
|
|||
|
Pai spune-ne si noua unde esti plecat...sau macar pune la Nickname locatia.
Astazi cautand din intamplare pe net despre certificarile Sap am gasit asta: http://badger.ablog.ro/ Un Blog interesant...ma refer la ce a facut omul ala sa plece si sa-si faca o viatza in alta tzara. Oricum..ca referinta ramane jurnalul emigrantului din Australia. I'm too old for this shit!!! |
|||
|
17-06-2008, 05:20 PM
|
|||
|
|||
|
E bine si in tara la noi , aici ne-am nascut si aici trebuie sa stam chiar daca e saracie , trebuie sa nvatam sa traim ca cei din tarile mari ca industrie .
|
|||
|
19-06-2008, 09:09 AM
|
|||
|
|||
smanxxx Scris:Cat mai departe..... numai de alti ROMANI sa nu dai.... Imi dau cu parerea, dar nu sunt sigur. Esti cumva Florin? Fostul coleg? Daca e asa, ce mai faci? Cum e in America? Un programator mediocru trăieşte cu impresia că 1 kB = 1000 B. Un programator adevărat e convins că 1 km = 1024 m |
|||
|
24-06-2008, 04:10 PM
|
|||
|
|||
Johnel Scris:smanxxx Scris:Cat mai departe..... numai de alti ROMANI sa nu dai.... da .... eu sunt..... super bine.... Cum e in America? ---- in romania vin doar in vizita --- cred ca poti sa intelegi destule... |
|||
|
24-06-2008, 04:57 PM
|
|||
|
|||
OK
Citat:da .... eu sunt..... Ok. Ma bucur pentru voi. Bafta multa acolo. De vazut nu cred ca mai e posibil sa ne vedem, dar asta e. Bafta multa. Un programator mediocru trăieşte cu impresia că 1 kB = 1000 B. Un programator adevărat e convins că 1 km = 1024 m |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Cauta
Lista membrii
Calendar
Ajutor