Un an de programare

Un an de programare

Un an de programare Astazi se implineste fix un an de cand, “timid” am inceput munca de programator PHP.

Ziua de 30 iulie 2007 a reprezentat prima mea zi de munca ca programator. Atunci, in acea dimineata calduroasa de vara am plecat spre CaptainGO, primul meu loc de munca. Am lucrat aici aproape 10 luni, mai exact pana pe 10 mai 2008. Nu pot spune ca a fost usor, dar nici foarte greu. Era o echipa tanara, ambitioasa, care dorea sa obtina succes cu un sistem de rezervari online foarte bine pus la punct.

Aici am invatat primele lucruri legate de programarea web. Tot aici am dezvoltat si primul site, www.hotelromania.org, care este realizat pe o platforma wordpress.

La inceput nu am avut o contributie prea mare la dezvoltarea site-ului www.captaingo.com, fiind incepator. Cu timpul insa lucrurile au inceput sa se miste in directia buna si am reusit sa fac cateva dezvoltari persoanale si la acel sistem.

Dupa 10 luni de lucru acolo, entuziasmul cu care venisem a inceput sa isi piarda din acuratete, si, fiindca mi se oferise o noua oportunitate am decis sa plec din acea firma. Astfel am reusit sa ajung la Synergizer. De aproape 3 luni de zile lucrez aici si pot sa afirm ca ma simt foarte bine. Imi place ceea ce fac aici.

In timpul liber am incercat sa fac cateva site-uri, amintesc aici pe www.casaafetelor.ro, si www.party-people.ro.

Incepand din aceasta toamna vreau sa pun in aplicare cateva idei personale. Lucrez deja la un site propriu, dar lansarea oficiala va fi probabil undeva in jur de 10-15 septembrie. (mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct).

Momentan, in timpul liber, lucrez la un site, pentru un fost coleg de facultate. Site-ul este www.ovitec.ro. Mai este foarte mult de lucru si acolo, dar sper sa iasa ceva util si frumos.

In linii mari, pot spune ca sunt multumit de activitatea pe care am desfasurat-o in decursul unui an de zile, de cunostintele acumulate. Bineinteles, tot timpul este loc de mai bine, si sper ca dupa inca un an realizariele sa fie mult mai mari.
Ioan Dorneanu
Ioan Dorneanu 30.07.2008

Programator PHP cu peste 8 ani experienta in realizarea aplicatiilor web custom. Am finalizat cu succes peste 100 de proiecte web si sunt specializat acum pe realizarea aplicatiilor web si a magazinelor online custom.

Comentarii

Radu - 30.07.2008

Tine-o tot asa!!!

Nicu - 30.07.2008

Mai ai mult pana iesi la pensie?:))

Ioan D - 30.07.2008

@radu! Multumesc pentru incurajari. Eu sper ca peste inca un an sa fie si mai bine, dar asta mai ramane de vazut. @nicu Pai la un calcul simplu, cred ca mai am exact cat mai ai si tu…

Zeroviu - 30.07.2008

si cand ma gandesc ca fugeai(fugeam) de programare ca de un caine turbat...

Ioan D - 30.07.2008

Asa-i. Aici ai dreptate. :) Dar nu e niciodata prea tarziu sa te apuci de ceva, ceva care iti place. Si chiar daca nu iti place, cu timpul o sa ajunga sa iti placa. Stii cum se spune “pofta vine mancand!”.

Lasa un comentariu